Φίλιππος Βέροιας: Παρών για 5η σερί χρονιά ο Ελευθεριάδης

Με τον αρχηγό του θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο Φίλιππος Βέροιας.

Ο Δάνης Ελευθεριάδης συμφώνησε να συνεχίσει και για τη σεζόν 2023-24, η οποία θα είναι η 5η συνεχόμενη του 34χρονου φόργουορντ (1989, 1.97μ.), που αναδείχθηκε την προηγούμενη χρονιά 1ος σκόρερ σε ολόκληρη τη Β’ Εθνική με 451 πόντους σε 19 αγώνες (23,7 κατά μέσο όρο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις επάλξεις και ο αρχηγός!

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον coach Κοθρά, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις των παικτών του περσινού ρόστερ. Πρώτη και καλύτερη φυσικά αυτή του αρχηγού μας Δάνη Ελευθεριάδη, ο οποίος θα παραμείνει μαζί μας για 5η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας ήδη φορέσει τα ερυθρόλευκα, εκτός από την περασμένη χρόνια στη Β´ Εθνική, και για τρεις σεζόν στην Α2. Μάλιστα πέρσι -ως γνωστόν- ο Δάνης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και των 4 ομίλων της Β´ Εθνικής Κατηγορίας, σημειώνοντας 437 πόντους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αρχηγάρα, τα λόγια είναι περιττά! Σου ευχόμαστε αρχικά υγεία και είμαστε σίγουροι ότι με την άγνοια κινδύνου και την «τρέλα» που σε χαρακτηρίζουν θα οδηγήσεις την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στο δύσκολο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της NATIONAL LEAGUE 1 της ερχόμενης σεζόν».