Φίλοι και συμπαίκτες δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο στη φωτιά στο Μάτι, Παναγιώτη…

Είναι ένας από τους 96 (έως τώρα) αδικοχαμένους στη φωτιά στο Μάτι… Ο Παναγιώτης Χαμηλοθώρης “έφυγε” νωρίς και κυρίως άδικα, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Φίλοι και συμπαίκτες, πάντως δεν ξεχνούν τον Παναγιώτη και την αγάπη του στο μπάσκετ κι έτσι το προσεχές Σάββατο 22/9, στις 19:00 καλούν όλους να βρεθούν στο κλειστό Καβαρνού στο Μαραθώνα για ένα παιχνίδι στη μνήμη του Παναγιώτη.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα (ΜΕΣΜΑ), δείχνοντας την ευαισθησία του στα κοινωνικά θέματα της περιοχής, διοργανώνει το Φιλανθρωπικό αυτό παιχνίδι για τη στήριξη των πυρόπληκτων και συνάμα στη μνήμη του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη. Θα είναι ένας αγώνας ανάμεσα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και στους Βετεράνους του ΜΕΣΜΑ, ενώ στον αγώνα εκτός από παίκτες Βετεράνους του ΜΕΣΜΑ θα συμμετέχουν παίκτες του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης (ΕΣΝΜ) και φίλοι του Παναγιώτη.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την άμεση και απευθείας στήριξη των πυρόπληκτων οικογενειών. Με την σιγουριά ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο για άλλη μια φορά, καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τον αγώνα αυτό και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη!

.
Διαβάστε ακόμη…



</p