Φεύγει ο Νιπεργιάλης, φαβορί ο Παναγιωτόπουλος

Ενώ ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο Βασίλης Νιπεργιάλης θα οδηγεί τον Κόροιβο και την επόμενη σεζόν,  ίδιος φρόντισε να ανατρέψει την κατάσταση. Με ανακοίνωση της ο σύλλογος της Αμαλιάδας αναφέρει ότι ο Ελληνας τεχνικός γνωστοποίησε πως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει να καθοδηγεί την ομάδα εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Φαβορί για την αντικατάστασή του στην τεχνική ηγεσία είναι ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, ενώ ο Νιπεργιάλης είναι πολύ πιθανό να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο.

Αναλυτικά:

«Στη συνάντηση που είχε η νεοεκλεγμένη διοίκηση του συλλόγου με τον Βασίλη Νιπεργιάλη εδώ και 10 ημέρες, άκουσε τον επιτυχημένο προπονητή να τους ανακοινώνει την απόφασή του ότι για φέτος δεν έχει σκοπό να εμπλακεί ως προπονητής με την ομάδα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του. Τόνισε με έμφαση ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα σε ότι του ζητηθεί. Σίγουρα αυτή η εξέλιξη προβλημάτισε την διοίκηση του συλλόγου, μια και η παρουσία του Βασίλη Νιπεργιάλη τόσα χρόνια ως πρώτος προπονητής ,συνδυάστηκε με τεράστιες επιτυχίες για την ομάδα. Δεν είναι λίγο πράγμα να αναλαμβάνεις μία ομάδα από την φθορά στην Α1’ΕΣΚΑΗ και μέσα σε 4 χρόνια να αγωνίζεται στην Α2′ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για τεράστια επιτυχία ,η πιο χρυσή για το μπάσκετ της Αμαλιάδας και της Ηλείας, η οποία θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου και θα έχει την σφραγίδα του.

Η επόμενη ημέρα για το ποιος θα τον διαδεχθεί είναι ένα στοίχημα, ίσως και το ποιό δύσκολο για τη διοίκηση και θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για τις κινήσεις της».