Φιέστα με εκπλήξεις για την Καβάλα

kavala-panhgyrikiΥστερα από δύο χρόνια η Καβάλα επιστρέφει στην στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ πιο έτοιμη και πιο δυνατή.
Το Σάββατο (2/5), οι «Αργοναύτες» στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα κόντρα στον… περιμένουν τον κόσμο τους να γεμίσουν το κλειστό της Καλαμίτσας για να σηκώσουν μαζί με τους παίκτες του Γιάννη Τζήμα το τρόπαιο των πρωταθλητών.

Η διοίκηση έχει οργανώσει πολλά και διάφορα χάπενινγκς. Τα αναμνηστικά μπλουζάκια της ανόδου, διάφορες εκδηλώσεις, η απονομή του κυπέλλου για το πρωτάθλημα και πολλά ακόμα.

Την Πέμπτη (30/4, 12.00) στο ξενοδοχείο «Air Galaxy Hotel» η ΕΝ.Κ.Καβάλας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. ενόψει της φιέστας ανόδου που θα πραγματοποιηθεί.

 

Εν όψει λοιπόν της φιέστας ο Βαγγέλης Καράμπουλας αναφέρει: « Η συγκεκριμένη ομάδα το περιμένει 2 χρόνια, αυτό το παιχνίδι. Αν μπορούμε να πούμε και για την προηγούμενη χρονιά, που είχε μια άτυχη στιγμή και δεν ανέβηκε, παρόλο το κακό ξεκίνημα . Δουλέψαμε πολύ σκληρά, όλη τη χρονιά και αυτό φάνηκε. Τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ισως και να μην το περιμέναμε. Περιμένουμε το τελευταίο ματς, να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Να είναι το τελευταίο παιχνίδι για την Καβάλα, στην Α2. Τα επόμενα για πολλά χρόνια, να παίζει μόνο στην Α1».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Καλαμπάκας, δήλωσε: « Έφτασε η στιγμή της γιορτής. Το περιμέναμε και εμείς. Τελειώσαμε την άνοδο, σχετικά νωρίς. Θέλουμε αυτό το παιχνίδι, να έρθει ο κόσμος , να το χαρούμε όλοι μαζί.

Να χαρούμε το πρωτάθλημα και την άνοδο. Νομίζω ότι φάνηκε από την αρχή του πρωταθλήματος, αρχικά από τη διοίκηση με τις κινήσεις της και από τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, ότι θέλουμε την άνοδο. Καταφέραμε και δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Είναι νωρίς να ξέρουμε κάτι για του χρόνου. Αν θα μείνουμε η θα φύγουμε. Σίγουρα ο κάθε παίκτης, έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του. Ο στόχος ήταν να ανέβει η ομάδα στην Α1 κατηγορία, εφόσον το πετύχαμε, ο καθένας έχει κάτι να σκέφτεται για τη συνέχεια».