Φιλικά παιχνίδια για τους “μικρούς” της Νίκης Βόλου

niki-tournouaΠλούσιο σε φιλικά παιχνίδια είναι το πρόγραμμα των λιλιπούτειων καλαθοσφαιριστών της Νίκης Βόλου με ομάδες από άλλες πόλεις που επισκέφθηκαν τον Βόλο, για να πραγματοποιήσουν σειρά φιλικών αγώνων με ακαδημίες της περιοχής.

Την Κυριακή 27 Απριλίου το τμήμα προμίνι (γεν. 2002-2003) της Νίκης Βόλου αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Πεύκης Λυκόβρυσης Αττικής. Μετά από έναν ωραίο αγώνα τον οποίο παρακολούθησαν αρκετοί γονείς και των δύο ομάδων, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΟ Πεύκης με σκορ 31-25. Επίσης, είχε προηγηθεί στα μέσα Απριλίου ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων προμίνι της Νίκης Βόλου και του Κολλεγίου Ανατόλια στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς Πηλίου.

Στα φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκαν οι αθλητές της Νίκης Βόλου είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν παιδιά της ηλικίας τους, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Εξάλλου, οι δραστηριότητες της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης Βόλου συνεχίζονται με νέα φιλικά παιχνίδια, αυτή τη φορά με την ακαδημία του Άθλου Αλεξάνδρειας το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαΐου στον Βόλο.

niki-tournoua3

 

 

 

 

 

 

niki-tournoua2