Φιλική νίκη του ΑΓΣΙ επί του Πρωτέα

Παρουσιάζοντας εμφανή βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιγνιδιού του ο ΑΓΣΙ νίκησε τον Πρωτέα 65-56 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Μέτσοβο.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα ο ΑΓΣΙ προηγήθηκε 18-11 στο α’ δεκάλεπτο και 37-27 στο ημίχρονο.Επιθετικά είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες ,γεγονός που του έδωσε την δυνατότητα να βρίσκεται συνεχώς προηγούμενος και στο β’ ημίχρονο (52-43 το γ’ δεκ).

Το δ’ δεκάλεπτο ξεκίνησε με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Φίλιου που έφερε την διαφορά στο +15 (58-43) και από τότε και μέχρι το τέλος του παιγνιδιού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Το ματς προσέφερε χρήσιμα συμπεράσματα στο προπονητικό τιμ που είδε τον Γιώργο Μούκα να ενσωματώνεται στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας και να δίνει βοήθειες τόσο στο οργανωτικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι μαζί με τον Καλογεράτο και τους ψηλούς (Δαβάνη,Αντωνίου,Παπαδόπουλο) να ελέγχουν σε ολόκληρο το παιγνίδι τα ριμπάουντ. Φίλιος και Γυφτάκης ανταποκρίθηκαν πλήρως στην πίεση των έμπειρων περιφερειακών του Πρωτέα,ενώ ιδιαίτερα ενθαρρυντική ήταν η εμφάνιση των Σπύρου Παπανικολάου και Σάββα Σαπχατζίδη, οι φαίνεται να αποκτούν σημαντικό ρόλο στο φετινό rotation.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι με την ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ στο τουρνουά της Παραμυθιάς την Παρασκευή 26/9.
Ο ΑΓΣΙ εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο φίλο σωματείο του Πρωτέα Γρεβενών.