Niki_Volou_Basketball_LogoΗ προετοιμασία της Νίκης Βόλου συνεχίζεται, η οποία μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ετσι, οι Βολιώτες την Κυριακή στις 17:00 θα δώσουν στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, φιλικό απέναντι Τιτάνες Παλαμά ανταποδίδοντας τη φιλοξενία προ ολίγον ημερών. Ο Φώνης Μαυρομιχάλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Γιάννη Καρπέτη ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι.

Συνεχίζεται η διάθεση της λαχειοφόρου από το τμήμα μπάσκετ

Ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» διοργανώνει κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς με σκοπό την ενίσχυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου, με δώρο ένα ποδήλατο (mountain bike) προσφορά του καταστήματος ΥΙΟΙ Μ. ΠΟΛΥΖΟΥ. Ο τυχερός θα προκύψει από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 22/10/2013 με τα τρία τελευταία ψηφία να κερδίζουν το μεγάλο δώρο. Η διάθεση των λαχνών γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 και από τα μέλη του Δ.Σ.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» ευχαριστεί θερμά το κατάστημα ποδηλάτων ΥΙΟΙ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ (Δημητριάδος 77 – Κοραή) για την ευγενική προσφορά του στον σύλλογο.