Φράτας: «Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ»

Στη Λάρισα θα βρεθεί αύριο (6/5), ο Φάρος Κερατσινίου για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Ενα ματς το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί περισσότερο παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει των πλέι οφ, όπως ανέφερε και στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Δημήτρης Φράτας.

 «Το αυριανό ματς με την ΑΕΛ είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι χωρίς νόημα για εμάς καθώς ήδη γνωρίζουμε ότι θα τερματίσουμε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά θα πάμε στη Λάρισα ώστε να πάρουμε τη νίκη προετοιμαζόμενοι κατά βάση για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Τετάρτης(10/5)».

Για να συνεχίσει: «Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική, ειδικά μέσα στην έδρα της και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’όλη τη διάρκεια του αγώνα».

«Η αυριανή μέρα θα κρίνει και τον αντίπαλο με τον οποίο θα αγωνιστούμε στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Οπότε αναμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η ομάδα αυτή. Στόχος μας είναι η άνοδος και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό», ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Φράτας