Φραντζής: «Δεν αφήνουμε παιχνίδια στην άκρη»

esperosΟ στόχος του Εσπέρου ΑΟΠΑ επιτεύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Εργοτέλη, αυτό όμως ήταν απλά ένα βήμα. Τα δύσκολα, άλλωστε, ακολουθούν για τους Πατρινούς, που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή την Κυριακή τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη… «Πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Δεν μένουμε άλλο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το επόμενο με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη» τόνισε ο Φίλιππος Φραντζής στην επίσημη ιστοσελίδα του Εσπέρου ΑΟΠΑ.

Αναλυτικά, όλη η συνέντευξη του νεαρού φόργουορντ:

– Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη πήρατε και τη νίκη και τη διαφορά…

«Για εμάς αυτό το παιχνίδι είχε τα χαρακτηριστικά τελικού. Την εβδομάδα που προηγήθηκε προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Παίξαμε δυνατά, ήταν παιχνίδι εντός έδρας, παλέψαμε σε κάθε φάση και στο τέλος κερδίσαμε και τη διαφορά και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό».

– Πάντως αυτή η τελική διαφορά, δηλαδή αυτό το 66-46, δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς τι συνέβη στη διάρκεια…

«Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε όλο το παιχνίδι ο Εργοτέλης ήταν κοντά μας στους 5-8 πόντους. Στο φινάλε και από το ξεκίνημα της δ’ περιόδου κάναμε δύο-τρεις μαζεμένες καλές φάσεις και άνοιξε η διαφορά, η οποία ίσως να αδικεί και την συνολική προσπάθεια του Εργοτέλη. Μία διαφορά 10-12 πόντων θα ήταν ίσως ένα αποτέλεσμα που θα φανέρωνε τι ακριβώς συνέβη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα».

– Τι μπορεί να καταφέρει ο Εσπερος ΑΟΠΑ στο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο;

«Ο Πανιώνιος είναι ιστορική και πολύ καλή ομάδα. Ειδικά στην έδρα του φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατός. Ομως εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε παιχνίδια στην άκρη. Θα τα δώσουμε όλα και στη Νέα Σμύρνη και θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα».

– Ετσι όπως κυλάει το πρωτάθλημα μπορείτε να πετύχετε τον στόχο της παραμονής;

«Μετά τη δική μας νίκη επί του Εργοτέλη και την ήττα της Ενωσης Ιλίου είμαστε πλέον ισόβαθμοι και έχουμε σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα. Συνυπολογίζοντας ότι το μεταξύ μας παιχνίδι θα γίνει στην Πάτρα, σίγουρα έχουμε πολλές πιθανότητες να παραμείνουμε».