Φραντζής: «Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σχετικά καλός απολογισμός»

Να δώσει συνέχεια στις νίκες θα επιδιώξει ο Εσπερος ΑΟΠΑ στο κυριακάτικο (2/12) παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αίγιο με αντίπαλο τον Κεραυνό. Για την επερχόμενη αναμέτρηση  για την πορεία της ομάδας,  αλλά και για τα φαβορί της ανόδου, μίλησε ο Φίλιππος Φραντζής στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, σχολιάζοντας αρχικά. «Για να πετύχουμε την παραμονή, που είναι ο βασικός μας στόχος, πρέπει κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό και να παλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα πάντα υπό το πλάνο του κόουτς». 

-Τι σημαίνει ο απολογισμός των δυο νικών-τεσσάρων ηττών στις έξι πρώτες αγωνιστικές;

«Αν σκεφτούμε ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες αυτές αγωνιστικές είναι ένας σχετικά καλός απολογισμός».

-Το σχόλιό σου για το γειτονικό ντέρμπι που ακολουθεί με τον Κεραυνό;

«Ξέρουμε ότι ο Kεραυνός είναι μια σκληρή ομάδα ειδικά στην έδρα της και θα πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση για να έχουμε τύχη».

-Με την Καλαμάτα’80 γυρίσατε από το -6 στα τελευταία 32”, σας δίνει αυτό έξτρα ώθηση για τη συνέχεια ή πρέπει να δείτε τι δεν κάνατε καλά για 39:28;

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και γυρίσαμε το σκορ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θέλαμε πολύ τη νίκη, αλλά μας προβληματίζει η εμφάνιση και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια».

– Ο προσωπικός σου στόχος;

«Να κάνω ότι καλύτερο ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους τους».

-Εχουν κατέβει φέτος αρκετοί παίκτες από την Α1 και Α2 Εθνική με μεγαλύτερο όνομα τον Αντώνη Φώτση,η Γ’ Εθνική μεγαλώνει ή συμβαίνει κάτι άλλο;

«Πραγματικά βλέπουμε πολλούς παίκτες με θητεία σε μεγάλες κατηγορίες να παίζουν στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχει ανεβεί πολύ το επίπεδο και για να πετύχεις έναν στόχο όπως η παραμονή πρέπει να κάνεις υπερβάσεις».

 -Είσαι 24 χρονών, αλλά από τους πιο παλιούς στην ομάδα και από τους μεγαλύτερους. Αυτό σε γεμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη ή σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο;

«Σίγουρα η ευθύνη είναι μεγαλύτερη, αλλά αυτό είναι που μου δίνει και έξτρα κίνητρο για την πολύ δύσκολη συνέχεια».

-Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο;

«Αιγάλεω και Μεγαρίδα είναι σίγουρα τα δύο φαβορί ενώ πολύ καλές πιθανότητες έχουν Αχαγιά’82 και Ιωνικός ΝΦ».

-Για την παραμονή ποιες ομάδες θα παλέψουν;

«Βασικοί ανταγωνιστές μας νομίζω θα είναι οι Καλαμάτα’80, Λέοντας, Ηλυσιακός, Πέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις και εκτιμήσεις».

-Στις έξι αγωνιστικές τι σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση και πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με προηγούμενα χρονιά;

«Σε αυτές 6 αγωνιστικές έχει αποδειχθεί ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές και μπορούν να κάνουν ζημιά στον οποιοδήποτε. Είναι σίγουρα από τα πιο ποιοτικά και δυσκολότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών με πολλούς ποιοτικούς παίχτες σχεδόν σε όλες τις ομάδες».