Φόρος: «Μερίδιο στην επιτυχία έχει και ο Πέρκος»

Δύο παρατάσεις χρειάστηκαν τα Φάρσαλα για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά, με τον Χάρη Φόρο να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, φορμαρισμένο και πολύ καλό τακτικά. Εμείς προερχόμασταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και αυτό στον ψυχολογικό τομέα σίγουρα μας επηρέασε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Φαρσάλων και συνέχισε. 

«Η αλλαγή του προπονητή επηρέασε τα παιδιά λίγο στην εκκίνηση του αγώνα, όμως όλοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό κάνανε αυτά που είπαμε στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη και τους αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς υπερέβαλαν ευατόν δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και εν τέλει δικαιώθηκαν με αυτή την νίκη.

Μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχει και ο πρώην προπονητής της ομάδος κ. Στέφανος Πέρκος ο οποίος έχει χτίσει μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και να βελτιώνουμε την απόδοση μας συνεχώς».

Σχετικά με τον κόσμο. «Ο κόσμος μας έδωσε το έξτρα κίνητρο και την δύναμη να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του αγώνα την προσπάθεια μας και η στήριξη του είναι καθοριστική, θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε».

Οσον αφορά τη διοίκηση, δήλωσε. «Οι άνθρωποι του Γυμναστικού δείχνουν μεγάλη αγάπη και ζήλο σε αυτό το οποίο κάνουν και η ομάδα παρά το γεγονός ότι βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ Εθνική κατηγορία δείχνει ότι έχει σωστό προγραμματισμό και τις βάσεις ώστε να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών».

Πηγή: .ifarsala.gr