Φ. Κοκολιός: “Να παίξει το Ρούπελ όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ”

Τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν με την ομάδα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου ανέπτυξε ο νέος προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκολιός. Ο Σερραίος τεχνικός μίλησε στο sport-sidirokastro, τονίζοντας ότι στόχος είναι “… να παίξει το Ρούπελ όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ”, ενώ αναφέρθηκε σε μία χρονιά μεταβατική για την ομοσπονδία.

Όσα δήλωσε αναλυτικά…
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ του Ρούπελ Σιδηροκάστρου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας, που έπειτα από 13 χρόνια απουσίας θα δώσει ξανά το παρόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η τιμή είναι μεγάλη όσο και η ευθύνη βέβαια αναθέτοντας την καθοδήγηση της ομάδας σε μια μεταβατική χρονιά για την Ομοσπονδία σύμφωνα με την οποία η ομάδα τοποθετεί τον “πήχη” αρκετά ψηλά ώστε να πετύχει τον στόχο της.

Σκοπός της ομάδας θα είναι, έπειτα και από την εμπειρία της περσινής επιτυχημένης χρονιάς πρωταθλητισμού, η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην κατηγορία που στόχο θα έχει την παρουσίαση όμορφου και ποιοτικού μπάσκετ στους φιλάθλους της Καλαθοσφαίρισης.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνδυάσουμε τη δύναμη με το πάθος, το ταλέντο με την εμπειρία και το καθαρό μυαλό και πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό”.

Πηγή: sport-sidirokastro.blogspot.com