Χάλαρης: «Είναι πολύ νωρίς. Εμείς συνεχίζουμε»

Ο Αμύντας θα ταξιδέψει αύριο στην Πάτρα για το παιχνίδι  με τον Απόλλωνα (19/10, 17:00) στο Κλειστό της Περιβόλας. Ο Στέλιος Χάλαρης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, για το ξεκίνημα της ομάδας στο Πρωτάθλημα, αλλά και τους Πατρινούς, τους πρωτοπόρους της μέχρι στιγμής βαθμολογίας.

Ξεκινώντας, ο ταλαντούχος Center δήλωσε «Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το Πρωτάθλημα. Σίγουρα οι τραυματισμοί επηρεάζουν μια ομάδα, αλλά ακόμα και έτσι η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να κερδίσει στον Κόροιβο το προηγούμενο Σάββατο. Τελικά δεν έγινε. Εμείς συνεχίζουμε. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Δεν υπάρχει απογοήτευση, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Επίσης γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους στις προπονήσεις, οπότε πιστεύουμε σε αυτό και θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Επίσης, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Αμύντα επισήμανε: «Ο Απόλλωνας έκανε δυνατό ξεκίνημα με μια καλή εκτός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να μας αγχώνει αυτό. Όπως προείπα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε είτε ότι θα πρωταγωνιστήσει κάποια ομάδα, είτε ότι είναι υποψήφια για πτώση».