Χάνει και τον Κακκαβά η Αναγέννηση

Η… γκίνια έχει επισκεφτεί για τα καλά την Αναγέννηση καθώς λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος χάνει ακόμα έναν παίκτη. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον Γιώργο Παπανδρέα, η ομάδα της Καρδίτσας είδε και τον Νίκο Κακκαβά να τραυματίζεται…

Αναλυτικά:

«Ακόμη ένας άτυχος παίκτης πριν ακόμη ξεκινήσει η αγωνιστική μας χρονιά. Ο Νίκος Κακκαβάς βρισκόμενος στην καλύτερη του κατάσταση φέτος, τραυματίστηκε και θα χάσει αρκετά παιχνίδια (στην αρχή του Πρωταθλήματος).

Ο Κόουτς Βασίλης Κρομμύδας χάνει ακόμη ένα σημαντικό παίκτη – σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας – που θα του έδινε λύσεις και πραγματοποιώντας την πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα, έδειχνε τα στοιχεία που έχει ως παίκτης.
Σκληρός, δυνατός, με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ και σε ηλικία που ήθελε να αποδείξει ότι πολύ καλά πράξαμε και τον εντάξαμε στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Μετά τον μεγάλο άτυχο Γιώργο Παπανδρέα, ακόμη μια σημαντική απώλεια… και θα το ξαναγράψουμε. Η μεγάλη απουσία των παικτών από το παρκέ και τους αγώνες, θα βγάλει πολλά πολλά προβλήματα στα σώματα των Αθλητών!
Υγεία για όλο τον κόσμο και τους Αθλητές…».