Πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα και η Αναγέννηση χάνει ένα πολύτιμο εργαλείο της, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέας υπέστη ρίξη χιαστών με αποτέλεσμα να μένει εκτός δράσης για όλη τη σεζόν.



Η ανακοίνωση:

«Γιώργος Παπανδρέας
Ένας παίκτης που μας έδινε ενέργεια όταν έπαιρνε το χρόνο του στα παιχνίδια… όταν βρισκόταν στον πάγκο και ξεσήκωνε τους συμπαίκτες του… όταν έκανε ένα αστείο στις προπονήσεις για να γελάσουμε όλοι μας!

Καλή Άμυνα, μπασκετικός τσαμπουκάς, ψυχή και παίκτης που κάνει πράξη τις εντολές του προπονητή, κατανοώντας το ρόλο του στην Ομάδα.
Ο Γιώργος μας, τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά – ρίξη χιαστών – και δυστυχώς χάνει τη Χρονιά και η στεναχώρια μας ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
 Τις επιπτώσεις της πανδημίας δεν τις έχουμε δει ακόμη μπροστά μας σε όλα τα επίπεδα… οικονομικά, μάθησης, σωματικά, συμπεριφορών κ.α.
Η απουσία όλων των παικτών από τα γήπεδα, ο χρόνος που καθίσαμε περισσότερο στον καναπέ και το σπίτι, η μη άθληση και πολλά ακόμη που δεν θα θέλαμε να αναλύσουμε… σίγουρα θα δημιουργήσουν προβλήματα στους Αθλητές.
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι… Γιώργαρε, μη μασάς. Η φανέλα σου θα σε περιμένει και η θέση σου σε όλες τις αποστολές θα είναι δίπλα μας… Μαζί, όπως πάντα!».