Χαλάρωση στην Caldera

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση αποδέχθηκε η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου την ευγενική πρόσκληση των κ.κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη, Κώστα Τσενεκίδη και Λάζαρου Ράπτη, ιδιοκτητών του all day bar CALDERA στην Παραλία.

Στο φιλόξενο περιβάλλον του CALDERA που προσφέρει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης, οι καλαθοσφαιριστές και οι προπονητές του Πιερικού Αρχελάου, λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής, απόλαυσαν δροσιστικούς χυμούς, αναψυκτικά και καφέδες που πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι μαζί με το ALMIRA beach – bar, ήταν χορηγοί και στην αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012.

Για τη συνεργασία αυτή ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είπε ότι: «Οι ιδιοκτήτες του all day bar Caldera και του Almira beach-bar βρίσκονται κοντά στον Πιερικό Αρχέλαο θέλοντας να συμβάλλουν έτσι σε υγιείς κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι αυτές του αθλητισμού που αφορούν κύρια τους νέους ανθρώπους. Οι χορηγίες βέβαια είναι πολύ δύσκολες αυτή την περίοδο, ωστόσο όμως πιστεύουμε ότι μόνο με

υπερβάσεις τέτοιου είδους δε θα σταματήσουν αξιέπαινες προσπάθειες αθλητικού, πολιτιστικού και ευρύτερου κοινωνικού περιεχομένου. Εμείς αγκαλιάζουμε και υποστηρίζουμε την προσπάθεια του ιστορικού σωματείου, του Πιερικού Αρχελάου».

Επίσης, ο Δημήτρης Πόδας, γενικός αρχηγός της ομάδας, δήλωσε: «Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας σήμερα, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας μας και γενικά την προσπάθεια που κάνουμε για να στηρίξουμε τον αθλητισμό, γενικότερα. Ανάμεσα σ΄ αυτούς είναι και το all day bar «CALDERA» που βρίσκεται στην Παραλία του οποίου τους ιδιοκτήτες θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά για την υποστήριξή τους που μαζί μ΄ αυτή μας δίνουν και ελπίδες για τη συνέχιση των προσπαθειών μας».

Τέλος, οι αθλητές και οι προπονητές από την πλευρά τους αφού ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες για τη φιλοξενία, ευχήθηκαν «Καλό καλοκαίρι και η συνεργασία να συνεχιστεί και στη νέα αγωνιστική περίοδο».