Χαλκίδα και Κρήτη για την ανατροπή

Την αυλαία της 15ης αγωνιστικής ανοίγει το παιχνίδι του Σπόρτιγκ και την πολύπαθη Γέρα στις 11:00. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη και μαζί την αναζωπύρωση του ηθικού τους. Οι Μυτιληνιοί είναι γνώστες του δύσκολου έργου που έχουν απέναντι στον φανερά ανανεωμένο σύλλογο των Πατησίων, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Αποσκητης ανέλαβε τα ηνία.

Στις αναμετρήσεις Χαλκίδας Κρήτης της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος σημειώσατε… άσο, καθώς και τα δυο παιχνίδια έληξαν υπέρ των Ευβιοτών. Ο ΓΠΣΧ έκλεψε τους μοναδικούς βαθμούς μέχρι στιγμής από τους πρωτοπόρους Ηρακλειώτες και αν και δύσκολα ελπίζει στην επανάληψη του θριάμβου, αυτή τη φορά στο κλειστό του Λίντο. Από την άλλη πλευρά ο Εργοτελής θέλοντας να αφήσει πίσω την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Ψυχικό, αδημονεί να πάρει το αίμα του πίσω στη Χαλκιδά επί της Εξω Παναγίτσας, η οποία επέστρεψε νικηφόρα από την μεγαλόνησο το περασμένο φθινόπωρο με μόλις ένα βαθμό διαφορά, όση και η απόκλιση των δυο ομάδων τη δεδομένη στιγμή στο βαθμολογικό πίνακα.

Εύκολο έργο προβλέπεται για την Ένωση Ιλίου στην Ικαρία, όπου και θα αντιμετωπίσει τον ουραγό του ομίλου Ίκαρο, ο οποίος με 14 ήττες σούμας δεν θα έλεγε όχι σε ένα αναπάντεχο ροζ φύλλο αγώνα.
Με πέντε ήττες και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα να βαραίνουν τον Αργοναύτη Τριγλιας, η ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου θα προσπαθήσει σε μια ακόμα δυνατή αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα και μαζί στην παρθενική επιτυχία του τεχνικού της στον πάγκο της ομάδας της Ραφήνας.
Τέλος, ο Φιλαθλητικός και το Ψυχικό θα μεταβούν σε Λιβαδειά και Φάληρο αντίστοιχα, ώστε να διατηρήσουν το αήττητο για δεύτερη συνεχόμενη φορά διατηρώντας έτσι την θέση τους στην βαθμολογική κατάταξη.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Λιβαδειά – Φιλαθλητικός (Λιβαδειάς, 17:00)
Αργοναύτης Τριγλίας – Ιωνικός Ν.Φ( Ραφήνας 17:00)
Ηράκλειο – Χαλκίδα (Λίντο, 17:00)
Έξω Παναγίτσα – Εργοτέλης (Χαλκιά-Αναστ. , 17:00)
Ψυχικό – Π.Φάληρο (Π. Ψυχικού, 17:00)
Σπόρτιγκ – Γέρας ( Σπόρτιγκ , 11:00)
Ίκαρος Ικαρίας – Ένωση Ηλίου (Γέρα Αγ. Κηρύκου, 14:00)