Χαλκιάς: «Το έχουμε ξαναζήσει και δεν μας τιμάει…»

chalkiasΗ σεζόν δεν πηγαίνει μέχρι στιγμής όπως την υπολόγιζαν στα Πεύκα και η ήττα στην Κατερίνη από τον Πιερικό Αρχέλαο έριξε την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στη μέση της βαθμολογίας. Ο άμεσος συνεργάτης του, ο Στέλιος Χαλκιάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι και για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς ειδικά με τον τρόπο που αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ηταν δυστυχώς κάτι που έχουμε ξαναζήσει φέτος και είναι κάτι που δεν μας τιμάει σαν αγωνιστικό σύνολο και σίγουρα είναι ανακόλουθο της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση» δήλωσε ο Στέλιος Χαλκιάς.

«Οταν ο αντίπαλος γίνεται σκληρός βγαίνουμε από το πλάνο, με αποτέλεσμα παιχνίδια που φαίνεται ότι τα ελέγχουμε, φτάνουμε να τα χάνουμε κιόλας. Ελπίζουμε ότι η διακοπή θα μας κάνει καλό, πάνω απ’ όλα θα ηρεμήσουμε, θα κάνουνε κυρίως οι παίκτες μας την αυτοκριτική τους και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στον τομέα που αντιμετωπίζουμε κυρίως προβλήματα. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλο τον μπασκετικό κόσμο με υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα».