Χαμός στο «3on3 Streetball» της Ελευσίνας!

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 800 ατόμων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου στην Ελευσίνα το πρώτο τουρνουά «3on3 Streetball». Το τουρνουά, που είχε κεντρικό σύνθημα «Τάπα στη Βία», διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Ελευσίνας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με την πολύτιμη αρωγή του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας και των Ελληνικών Πετρελαίων.

Νικητές στο διαγωνισμό τριπόντων ήταν οι Λεωνίδας Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Τραμπάρης και Γιώργος Καρράς, ενώ στο διαγωνισμό των βολών οι Βασιλεία Γκουζίνη, Τάσος Μπέλσης και Χρήστος Βασιλέρης. Στους αγώνες συμμετείχαν και παιδιά από την Εταιρεία Ψυχωκοινωνικών Μελετών, που κέρδισαν το χειροκρότημα για την προσπάθειά τους, καθώς και πλούσια δώρα.

Ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ βράβευσαν το Δήμο Ελευσίνας για την πολύτιμη αρωγή του στο πρόσωπο του ανιδημάρχου Θανάση Μαυρογιάννη, ενώ ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού, Θανάσης Κριεκούκης βράβευσε τον εκπρόσωπο των Ελληνικών Πετρελαίων, Σταύρο Καρπέτα.

Παρέστησαν και έκαναν βραβεύσεις η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Ιωάννα Κριεκούκη, ο γενικός γραμματέας του νεοσύστατου Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Αθανάσιος Πάλλης, ο εκπρόσωπος των Ελληνικών Πετρελαίων Σταύρος Καρπέτας, ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού και εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ Γιάννης Φιλίππου, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ Γιάννης Μακρής, ο πρόεδρος του ΑΟ Μανδραϊκός Θανάσης Μπακάλης και οι καλαθοσφαιριστές Μανώλης Παπαμακάριος (πρόεδρος ΠΣΑΚ), Γιάννης Καλαμπόκης (α’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καλαϊτζής (β’ αντιπρόεδρος), Νίκος Παπανικολόπουλος (γενικός γραμματέας), Νίκος Βούλγαρης (ταμίας), Κώστας Τσαρτσαρής, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βαγγέλης Μπαλάφας, Χρήστος Δεληγιάννης και Βαγγέλης Κουκουράβας.