titanes-palama2013-14Παρότι οι Τιτάνες Παλαμά είχαν τον έλεγχο του αγώνα με τους Διόσκουρους στο μεγαλύτερο μέρος, δεν τα κατάφεραν καθώς η έλλειψη καθαρού μυαλού στοίχισε. Ο προπονητής του Παλαμά, Λευτέρης Χαντζιάρας μίλησε στο dioskouroibc.gr για την εξέλιξη του παιχνιδιού αλλά και για την εικόνα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

-Συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας, ο αγώνας ήταν εκπληκτικός και άρεσε πολύ στον κόσμο. Τι πιστεύετε ότι έκρινε την έκβαση του αγώνα;

«Θεωρώ ότι ο αγώνας κρίθηκε από την πίεση των Διόσκουρων, εμάς μας έλειψε ο Τριανταφύλλου, ο οποίος είναι στρατευμένος, και εκεί δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στην επίθεση. Στα 3 δευτερόλεπτα δεν μας βγήκε η επίθεση, είχαμε μια στιγμή αδράνειας και στη λεπτομέρεια αυτή κρίθηκε ο αγώνας» .
 
ιστεύετε ότι η διαφορά των 10 πόντων που είχατε συνέχεια χάθηκε από την πίεση των Διόσκουρων;
 
«Απλά είναι αυτό που είπα και πριν, οι Διόσκουροι ανέβασαν λίγο την άμυνά τους και μας έλειψε ένα καθαρό μυαλό από ένα καθαρό playmaker, γιατί τα άλλα παιδιά είναι περισσότερο γκαρντ και αυτό μας στοίχισε τελικά».
 
-Η ομάδα σας είναι σαφέστατα καλύτερη από πέρυσι. Τι ήταν αυτό που άλλαξε και έγινε καλύτερη;
«Τα παιδιά που ήταν πέρυσι στην ομάδα βελτιώθηκαν. Προστέθηκαν κάποια καινούρια παιδιά όπως ο Αργύρης και ο Γεωργατζάς και θεωρώ πως αυτά τα παιδιά μας έχουν αλλάξει επίπεδο μαζί με τον Τριανταφύλλου ο οποίος είναι ένα καθαρό playmaker και είναι πολύ καλός για την κατηγορία».
-Σήμερα (Κυριακή 3/11) δώσαμε όλοι μας εκπληκτικό θέαμα στους φιλάθλους και ο κόσμος ευχαριστήθηκε πολύ από αυτό όπως είδατε και εσείς. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια.
«Θεωρώ ότι οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι μικρές με εξαίρεση τον Φοίνικα, ο οποίος είναι ένα κλικ παραπάνω από ότι φαίνεται τουλάχιστον. Υπάρχουν 4-5 ομάδες οι οποίες είναι στο ίδιο επίπεδο όπως εσείς, εμείς η Βόνιτσα που θα παλέψουμε για την τετράδα, επίσης δεν υπάρχουν φέτος οι ομάδες όπως πέρυσι το Κιλκίς και η Αριδαία, που οι καλές ομάδες πέρασαν εύκολα. Φέτος οι αντίστοιχες ομάδες κάνουν ζημιές όπως η Μελίκη. η Μεταμόρφωση, ο Αστέρας, η ΑΕΛ η οποία είναι πολύ καλή ομάδα και σίγουρα το 0 στα 5 την αδικεί, και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα και για την κορυφή αλλά και για τον υποβιβασμό θα κριθεί από το ποιες ομάδες δεν θα στραβοπατήσουν».