Χαρίλαος Τρικούπης: Παρέμεινε στο Μεσολόγγι ο Τόλα

Η πρώτη παρουσία του Τζουλιάνο Τόλα στο Μεσολόγγι ήταν αρκετά ενθαρρυντική, ώστε ο Χαρίλαος Τρικούπης να τον κρατήσει και για τη σεζόν 2023-24.

Ο διεθνής Αλβανός σέντερ συμφώνησε να παραμείνει στο Μεσολόγγι και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Χαρίλαου Τρικούπη και τη νέα χρονιά. Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Μεσολογγίου μου δίνει έξτρα κίνητρο να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά φέτος ώστε να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζει και ο αεροπόρος Tola

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη παραμονή του Xhuljian Tola στην ομάδα μας για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο. Ο 20χρονος center ήρθε πέρυσι στην ομάδα μας και σε 12.6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο μέτρησε 4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα.

Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με την Εθνική Αλβανίας στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα νέων ανδρών (β’κατηγορία) μετρώντας σε 7 παιχνίδια, 26.9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο 13.9 πόντους, 8.9 ριμπάουντ και 3.9 κοψίματα και στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα των ανδρών έχοντας σε 4 παιχνίδια και 15.5 λεπτά κατά μέσο όρο 7.3 πόντους και 3.5 ριμπάουντ.

Ευχόμαστε στο Τζουλιάνο να είναι υγιής και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».