Χαρίλαος Τρικούπης: Υπέγραψε τον Τσουργιάννη

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε ο Χαρίλαος Τρικούπης, καθώς ανακοίνωσε σήμερα (30/6) την απόκτηση του Αρη Τσουργιάννη.

Ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ (2000, 2.05μ.) έπαιξε την περασμένη σεζόν στον Τρίτωνα, με τον οποίον κατέκτησε τη 2η θέση στην Elite League και την άνοδο για την Basket League, συνεισφέροντας 5,3 πόντους και 2,9 ριμπάουντ σε 16,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Τσουργιάννης δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι ενθουσιασμένος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου. Είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και μετά από συζήτηση με τον coach Μούτσιο αποφάσισα να εμπιστευτώ το πλάνο της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει για την νέα αγωνιστική περίοδο και ανυπομονώ να δω τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να μας στηρίζει. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλή μπασκετική χρονιά».

Μέχρι στιγμής ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει ανακοινώσει ακόμα την ανανέωση δύο παικτών από την περσινή χρονιά, του Γιάννη Μολφέτα και του Παναγιώτη Ερμείδη.

Αναλυτικά:

«Καλωσορίζουμε στη πόλη μας, τον Αριστείδη Τσουργιάννη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Άρης είναι γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 2000, έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται ως forward. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δούκα, Ψυχικό, Παγκράτι ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Τρίτωνα κερδίζοντας την άνοδο στη Basket League».