Χαρισμίδης: «Το…Κάστρο της Καλαμίτσας πρέπει να μείνει απόρθητο»

xarismidisΤην πεποίθηση του πως η άνοδος της Καβαλας δε θα πρέπει να θεωρείται ούτε δεδομένη, αλλά ούτε και παιχνίδι, τόνισε με αποκλειστική συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Τάσος Χαρισμιδης
 
-Που νομίζεις ότι χάθηκε το ματς στον Πειραιά;
-“Δε νομίζω πως χάθηκε σε κάποια συγκεκριμένη φάση η σημείο του αγώνα. Για να χάσουμε έτσι πως χάσαμε κάναμε πολλά πράγματα λάθος και στο τέλος τα πληρώσαμε. Οταν μάλιστα παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα και δίνεις δικαιώματα τότε θα χάσεις”!
 
-Πόσο σας…πόνεσε αυτή η ήττα;
-“Μας πόνεσε πολύ! Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ και όταν το χάνεις στην τελευταία φάση τότε σίγουρα η γεύση είναι πικρή. Όλοι όμως καταλάβαμε και καλύτερα που έγινε τώρα, πως η άνοδος ούτε θα μας χαριστεί ούτε είναι δεδομένη! Πέρυσι θυμάστε πως χάθηκε; Πρέπει κάθε Σάββατο να χύνουμε αίμα στο παρκέ για να κερδίζουμε”.
 
-Με τον Αρκαδικό το Σάββατο στην Καλαμίτσα πρέπει να διασωθεί δηλαδή πάση θυσία το αήττητο;
– “Όχι μόνο το Σάββατο αλλά σε όλη τη σεζόν στο γήπεδο μας δεν πρέπει να ηττηθούμε. Το…Κάστρο της Καλαμίτσας πρέπει να μείνει απόρθητο και για να γίνει αυτό θέλουμε τον κόσμο μας να είναι εκεί. Χωρίς τον κόσμο δεν πάμε πουθενά και το ξέρουμε”.
 
-Ο βαθμός δυσκολίας στο ματς με τον Αρκαδικό;
-“Τεράστιος ο βαθμός δυσκολίας όταν παίζεις με μια τόσο έμπειρη ομάδα που θα είναι στους διεκδικητές της ανόδου. Εμείς πρέπει να παίξουμε συγκεντρώνει με πάθος και ψυχή για να πάρουμε τη νίκη που πλέον φαντάζει επιτακτική η ανάγκη της.”