Χατζής: «Εχουμε συγκεντρωθεί για αυτό το παιχνίδι»

xatzisΣε ρυθμούς αγώνα συνεχίστηκε το προπονητικό πρόγραμμα του Αρκαδικού, καθώς πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το μεγάλο αγώνα του Σαββάτου (17.00) με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα.

Όλοι στην «οικογένεια» του Αρκαδικού γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με την Καβάλα και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά, ούτως ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα για τον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου.

Μεταξύ αυτών φυσικά και ο έμπειρος Νίκος Χατζής, που μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα, για το τι πρέπει να κάνει ο Αρκαδικός για να φτάσει στη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στο στόχο του, που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία, για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

«Παίζουμε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς και αυτό γιατί εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι στην Καβάλα που είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ενώ παράλληλα θεωρώ πώς είναι ένα παιχνίδι που από μόνο του αποτελεί κίνητρο για όλους τους παίκτες.

Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να είμαστε σαράντα λεπτά πειθαρχημένοι και να κάνουμε στο παρκέ αυτά που θα θέσουμε από πριν στο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε τις μάχες των ριμπάουντ, να περιορίσουμε την επιθετική δράση της Καβάλας, δηλαδή να παίξουμε καλή άμυνα και στο τέλος του παιχνιδιού θα παίξει ρόλο ποιος θα έχει καθαρό μυαλό και ποιος θέλει τη νίκη περισσότερο.

Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και έχουμε ένα πλεονέκτημα απέναντι στην Καβάλα, γιατί δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκουραστήκαμε, ενώ παράλληλα έχουμε συγκεντρωθεί για αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα θα είναι έτοιμη πιστεύω και θα είναι ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της χρονιάς.

Από τα μηνύματα που έχουμε λάβει όλοι μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα έρθει κόσμος, όχι μόνο από την Τρίπολη, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί όταν τον έχεις στο πλευρό σου, οι παίκτες αποκτούν περισσότερη δύναμη, ενέργεια και αυτοπεποίθηση»