Χατζηκυριακίδης: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Οκτώ στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και η αγωνιστική αυτή βρίσκει τον Πιερικό Αρχέλαο στα Διαβατά αντιμέτωπο με τον Ιωνικό. Μπορεί η γηπεδούχος ομάδα να είναι ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά οι αντιστάσεις της και ο μακρύς, ακόμη, δρόμος του πρωταθλήματος, την καθιστούν έναν σοβαρό και υπολογίσιμο αντίπαλο.

Ο Πιερικός Αρχέλαος μετά την πρόσφατη νίκη και τις καλές εμφανίσεις του, διεκδικεί με αποφασιστικότητα την παραμονή του στη Β΄ εθνική κατηγορία και σ΄ αυτόν τον αγώνα του έχει μαζί του, μια «περιουσία» που δεν είναι άλλη από τους υπέροχους φιλάθλους του. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, εν όψει του επερχόμενου αγώνα ανέφερε:

«Είναι και πάλι ένας πολύ δύσκολος και σημαντικός αγώνας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του στο γήπεδο, μιας και όλα τα παιχνίδια τα παλεύει μέχρι το τέλος, ενώ είναι και ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού».

Το φιλικό με τον Αρη και η συνεργασία με τον “ΕΡΜΗ”

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον κυριακάτικο αγώνα, οι “μελανόλευκοι” αντιμετώπισαν χθες το απόγευμα σε φιλικό αγώνα τον Αρη (χωρίς να κρατηθεί σκορ) στην Κατερίνη.

Στο μεταξύ, ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοίνωσε και τη συνέχεια της χορηγικής συνεργασίας του με τον “ΕΡΜΗ”, εταιρία που δραστηριοποιείται στις κατανομές κοινοχρήστων και τη διαχείριση πολυκατοικιών.