Χατζηκυριακίδης: «Να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας»

Την προετοιμασία του ολοκληρώνει ο Ηρακλής εν όψει του αγών στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αρκαδικό (27/1, 17:00) με τον «γηραιό» να είναι αποφασισμένος για μια ακόμη νίκη που θα τον διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Κώστας Κακαρούδης έχει ενοχλήσεις στο πόδι, μετά από ένα χτύπημα στο χθεσινό φιλικό με το Ανατόλια, έκανε μαγνητική τομογραφία όπου δεν παρουσιάστηκε κάτι ανησυχητικό, όμως προπονήθηκε ατομικά σήμερα. Θα ταξιδέψει με την ομάδα για τον μεθαυριανό αγώνα και αναλόγως της ετοιμότητας του θα αγωνιστεί. Οι Γεωργάκης, Τότσιος προπονούνται κανονικά εδώ και ημέρες με την ομάδα και τίθενται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. 

Για τον αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: “Σαφώς και πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, όπου θα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες μας και παράλληλα αποφασιστικοί. Ο Αρκαδικός είναι πολύ βελτιωμένος, είναι γηπεδούχος, παίζει καλά και σαφώς θα έχει κίνητρο μεγάλο απέναντι μας, καθώς μια νίκη θα του δώσει μεγάλη ώθηση, και βαθμολογικά, για τη συνέχεια. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας κρατήσει ψηλά και παράλληλα θα μας δώσει περαιτέρω δύναμη για τη συνέχεια, η οποία είναι μακρά”.