Χατζηπανηγύρης: «έτοιμοι να το παλέψουμε μέχρι τέλους»

kap_omadikhΗ Αγία Παρασκευή δείχνει πανέτοιμη να υποδεχτεί τον Ηλυσιακό (21/9, 17:00) στο πλαίσιο της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς στη φιλική “πρόβα” της κόντρα στην Πεντέλη επιβλήθηκε με 76-57.

Το πρώτο ημίχρονο αν και η ΚΑΠ προβλημάτισε με την απόδοσή της, στο δεύτερο μισό του αγώνα αφυπνίστηκε, σοβαρεύτηκε και έβγαλε στο παρκέ ψήγματα του καλού της εαυτού στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα λίγο πριν από τη μεγάλη “μάχη” με τον Ηλυσιακό. Τα δεκάλεπτα ήταν: 15-13, 31-27, 56-37, 76-57.

Στα θετικά στοιχεία για την ΚΑΠ από το φιλικό παιχνίδι με τη δυνατή και σκληροτράχηλη Πεντέλη του κόουτς Ταμπάκη ήταν η αρκετά καλή αμυντική λειτουργία (σ.σ. δέχθηκε μόλις 57 πόντους), όπως και το εξαιρετικό και άκρως… ελπιδοφόρο ποσοστό των “μελανόλευκων” πίσω απ’ τη γραμμή του τριπόντου, ευστοχώντας στις 11 απ’ τις 20 προσπάθειες που επιχείρησαν (σ.σ. 55% ευστοχία).

Ο τεχνικός της ΚΑΠ, Νίκος Χατζηπανηγύρης, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό, υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής. Γνωρίζουμε φυσικά ότι δεν είμαστε το φαβορί απέναντι σε μία ομάδα της Α1, όπως είναι ο Ηλυσιακός, ωστόσο είμαστε έτοιμοι να το παλέψουμε μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί απ’ το παιχνίδι. Εξυπακούεται ότι θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραιτηθούμε. Σ’ αυτό θα συμβάλλει και ο κόσμος μας που περιμένουμε να δώσει βροντερό παρών στην αυριανή (21/9) ιστορική αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Έχουμε μεγάλη ανάγκη τους πιστούς μας φίλους, οι οποίοι μας δίνουν έξτρα δύναμη όταν βρίσκονται στο πλευρό μας. Εξάλλου, στους δύσκολους αυτούς καιρούς τους έχουμε ανάγκη όσο ποτέ! Εύχομαι και ελπίζω ότι στο κλειστό του Κοντόπευκου να μην πέφτει καρφίτσα!”.