Χατζηπανηγύρης: «Ιδανική η θέση που ήμασταν πέρσι»

Έπειτα από 17 άκρως πετυχημένες σεζόν Αγία Παρασκευή και Νίκος Χατζηπανηγύρης θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. Η πρώτη σεζόν της ομάδας στην Α2 είχε θετικό πρόσημο και πλέον έχοντας την εμπειρία της κατηγορίας μπορεί να βλέπει διαφορετικά το φετινό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα των Βορείων προαστίων, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην περσινή και φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:
Για την συνέχιση της συνεργασίας του με την Αγία Παρασκευή:
“Ήταν κάτι φυσιολογικό και δεν αποτελούσε έκπληξη. Στην Αγία Παρασκευή βρίσκομαι πολλά χρόνια ξέρω πράγματα και καταστάσεις, ενώ με ξέρουν και τους ξέρω καλά. Ήταν κάτι λογικό η συνέχιση της συνεργασίας από την στιγμή που το θέλαμε και οι δύο”.

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε με την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της στην Α2:
“Πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά της Αγίας Παρασκευής στην Α2 και θεωρώ ότι πήγαμε καλά. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μία ή δύο νίκες παραπάνω. Πλέον έχουμε πάρει την εμπειρία της κατηγορίας. Οι στόχοι που βάλαμε πέρσι εκπληρώθηκαν στο 100 %.
Η σεζόν ξεκίνησε με με το πρόβλημα του Κορωνίδη που μας άγχωσε, όμως όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στην πρόκληση. Ευτυχίσαμε να έχουμε 2-3 παίκτες με τεράστια εμπειρία (Τσιάκα, Βαρδαβά και Ψηλέα) που όποιος προπονητής κι αν τους είχε θα έβλεπε το έργο του να γίνεται πιο εύκολο”.

Για τους στόχους που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν:
“Πάμε βήμα βήμα να χτίσουμε μία ομάδα μέσα στην προετοιμασία βλέποντας τις δυνατότητες που έχει. Αν μπορούμε να φτάσουμε στη θέση που είχαμε πέρσι ή κάτι καλύτερο θα είναι ιδανικό. Πρώτος στόχος που θέτει σωματείο επειδή αλλάξαμε ριζικά δομή σε διοικητικό επίπεδο είναι να προσεχθούν ιδιαίτερα οι ακαδημίες που έχουμε μία καλή φουρνιά, να προσέξουμε επίσης την under 22 που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και να προωθήσουμε κάποια παιδιά που έχουν τη δυνατότητα. Φέτος έγινε μία αλλαγή και στον άμεσο συνεργάτη μου, καθώς πλέον θα βρίσκεται μαζί μου ο Ισίδωρος Κουτσός, ο οποίος παρότι θα είναι η πρώτη του προπονητική σεζόν είμαι πεπεισμένος ότι θα αφήσει ένα καλό αποτύπωμα στο χώρο.
Σίγουρα πρώτο μας μέλημα είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όπως είναι η κατηγορία που έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι θα είναι ιδανικό να φτάσουμε στη θέση που ήμασταν πέρσι”.