Χατζηπανηγύρης: «Να γίνουμε η ομάδα που σιχαίνεται ο αντίπαλος»!

chatzipanigirisΕτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα για την Αγία Παρασκευή, κάθε παιχνίδι μοιάζει να είναι… ζωής ή θανάτου, έστω κι αν υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για το τέλος του πρωταθλήματος. Ακόμα κι αν πρόκειται για μία αναμέτρηση σε μία από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας, στον Λαγκαδά με τον Ερμή.

«Είναι μια ομάδα που κινείται στο ίδιο επίπεδο με μας, που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, άρα είναι αυτονόητο πως το αποτέλεσμα του μεταξύ μας αγώνα έχει διαφορετική βαρύτητα» δήλωσε ο Νίκος Χατζηπανηγύρης στην επίσημη ιστοσελίδα της “Αγίας”.

«Οι συνθήκες αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα, ανάλογα και με τον αντίπαλο. Αυτό που δεν αλλάζει είναι η απαίτηση που έχω από τους παίκτες μου να “ματώνουν” σε κάθε φάση. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε τί… ημέρα θα βρεθούμε, είναι όμως δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα που “πρέπει” να κερδίσουμε, γι’ αυτό και ΠΡΕΠΕΙ να παλέψουμε σκληρά στην άμυνα» συμπλήρωσε ο τεχνικός των “μελανόλευκων”, καταλήγοντας στο εξής:

«Θέλω να γίνουμε η ομάδα που θα σιχαίνεται ο αντίπαλος να νικήσει, η ομάδα που θα “σκίζεται” στην άμυνα, για να μην δεχθεί καλάθι. Αν το κάνουμε αυτό, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».