Χατζούλης: «Το καλύτερο τεστ…»

aias-arisΜετά το πολύ δυνατό τουρνουά της Φλώρινας, ο Αίας Ευόσμου προετοιμάζεται για τα 22α “Μαυροσκούφεια”, όπου θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ομάδες που θα βρει μπροστά του και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τους Μαχητές Δόξας Πεύκων (16/9 στις 18:00) και τη ΧΑΝΘ (17/9 στις 17:00).

Προηγουμένως, όμως, ο Γιάννης Χατζούλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αίαντα για τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλε από το τουρνουά στη Φλώρινα. «Πήραμε μέρος σε ένα τουρνουά χωρίς η ομάδα να είναι έτοιμη, ήταν όμως μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα για να δούμε λίγο το επίπεδο της δουλειάς της ομάδος» τόνισε ο προπονητής του Αίαντα.

«Φυσικά το επίπεδό μας και μέτρο σύγκρισης δεν είναι ο Άρης, ο οποίος είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, οπότε ήταν μία ευκαιρία για τα παιδιά να δουν πως είναι τα πράγματα στο ανώτερο επίπεδο και να καταλάβουμε ότι απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ατομική βελτίωση του καθενός, αλλά φυσικά και την ομαδική. Ήταν το καλύτερο τεστ που μπορούσαμε να δώσουμε» συνέχισε ο Γιάννης Χατζούλης, προσθέτοντας:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, κάποια πράγματα που ήθελα να δω τα είδα και νομίζω ότι σε επίπεδο δουλειάς είμαστε πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Βέβαια έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Ο Βασίλης Αμούτζιας, από την πλευρά του, σχολίασε για τα πρώτα φιλικά της ομάδας… «Στο τουρνουά της Φλώρινας δώσαμε τους πρώτους αγώνες μας για φέτος. Ήταν μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα και να δέσουμε σαν ομάδα ακόμα περισσότερο. Το πρώτο φιλικό ήταν με μία ομάδα πολύ μεγαλύτερης δυναμικότητας από τη δική μας. Την Κυριακή είχαμε έναν αγώνα περισσότερο στα μέτρα μας. Κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο τουρνουά σε μία εβδομάδα, που είναι τα Μαυροσκούφεια».