Χουχουλής: «Μακάρι να μπουν και τα άλλα πρωταθλήματα», Καλαμπόκης: «Οι δυσκολίες είναι άνευ προηγουμένου»

Μία ακόμα νίκη, την τρίτη συνεχόμενη από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μέτρησε ο Πανερυθραϊκός αφού επικράτησε και της Δάφνης Δαφνίου.

Ο Δημήτρης Χουχουλής και ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησαν στο κανάλι του Πανερυθραϊκού στο YouTube για το σαββατιάτικο ματς.

Ο προπονητής του Πανερυθραϊκού, μεταξύ άλλων ανέφερε.«Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα επειδή καταφέραμε να μπούμε στο γήπεδο έπειτα από πέντε μήνες. Μακάρι να μπουν και τα άλλα πρωταθλήματα, τουλάχιστον για προπόνηση στο γήπεδο, επειδή μπορούμε να το υποστηρίξουμε αυτό. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να βρει τρόπο η Κυβέρνηση να ανοίξει πάλι τις ακαδημίες», ενώ από τη δική του πλευρά ο Γιάννης Καλαμπόκης επισήμανε.

«Έχοντας μείον τέσσερις παίκτες στην ομάδα, η συμμετοχή είναι το ζητούμενο. Από τη στιγμή που συμμετέχουμε, είμαστε ευχαριστημένοι… Οι δυσκολίες είναι άνευ προηγουμένου. Προέχει η υγεία και θα ήθελα να πω με την ευκαιρία ότι το μπάσκετ πρέπει να ανοίξει και στις άλλες κατηγορίες και στις ακαδημίες. Και πρέπει να γίνει άμεσα».

Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις.