Χουχουλής: «Να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι»

Με ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι αποχαιρετά το 2019 ο Πανερυθραϊκός, καθώς αύριο, Κυριακή (22/12, 17:00), φιλοξενεί τον Έσπερο Καλλιθέας.

Στην αυριανή αναμέτρηση με τον «συγκάτοικο» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο κόουτς Χουχουλής θα έχει γεμάτη τη «φαρέτρα» του, αφού όλοι οι παίκτες του θα είναι παρών, συμπεριλαμβανομένου και του Άλεξ Βουγιούκα, ο οποίος στο ματς της προηγούμενης Αγωνιστικής με τον Δούκα προφυλάχθηκε (ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός).

Φυσικά, σε αυτό το τελευταίο παιχνίδι για το 2019 θέλουμε ο κόσμος να δώσει το πιο δυναμικό παρών, ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί, οικογενειακά και… Πανερυθραϊκά, το έτος που μας αφήνει, όπως τόνισε εξάλλου και ο Δημήτρης Χουχουλής, στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Είναι απλώς ένα παιχνίδι από τα 30 που έχουμε να δώσουμε φέτος. Κανένα παιχνίδι δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από το άλλο. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι αν χάναμε το ματς με τον Δούκα ή εκείνο με τον Ιωνικό για παράδειγμα, τώρα δεν θα μιλούσαμε για ματς κορυφής. Οπότε αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με την ίδια λογική και δίνουμε την ίδια βαρύτητα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο, να παραμείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε την ενέργεια, την αποφασιστικότητα και τη σοβαρότητα των προηγούμενων εβδομάδων και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία καλή και πειστική εμφάνιση. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας, που κάθε χρόνο είναι όλο και πιο κοντά μας και μας δείχνει έμπρακτα την αγάπη του και τη στήριξή του… Και το ίδιο θέλουμε να κάνει και αύριο. Να γεμίσει το «Στέλιος Καλαϊτζής» και ευελπιστώ στο τέλος να του έχουμε ανταποδώσει κι εμείς με την παρουσία μας εντός παρκέ την ώθηση που θα μας έχει δώσει και τη δύναμη με την οποία μας γεμίζει από την αρχή της χρονιάς!».