Χρονιά με εκπλήξεις

Μεγάλη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια διαρκεία του Πανελευσινιακού αφού μόλις σε τερεις μέρες κυκλοφορίας έχουν ζητηθεί πάνω από 100 με τα πρώτα μάλιστα, να έχουν ήδη παραδοθεί στο γυναικείο φίλαθλο κοινό που κατά πλειοψηφία ακολουθεί πιστά την ομάδα!
Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για την πρώτη προπόνηση της ομάδας την Τρίτη 16 Αυγούστου 2011 17:00 στη Γούβα.

Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ετοιμάζει μία νέα χρονιά με εκπλήξεις για τους φιλάθλους. Είναι σίγουρο ότι πολύς κόσμος θα δίνει ραντεβού στο γήπεδο αφού φέτος θα αναβαθμιστούν οι παροχές. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, το αναψυκτικό τους ή κάποιο ελαφρύ σνακ μέσα από το cafe bar του κλειστού γηπέδου. Παράλληλα θα λειτουργήσει για πρώτη χρονιά μπουτίκ με είδη της ομάδας. Επίσης σε κάθε αγώνα dj αναλαμβάνει να κρατάει το κέφι ψηλά!

Μία άλλη πρωτοποριακή κίνηση είναι η λειτουργία σε μόνιμη βάση της WEB TV του Πανελευσινιακού, η οποία θα καλύψει ζωντανά μέσω του internet όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας! Τέλος από το επίσημο portal της ομάδας θα πωλούνται είδη της μπουτίκ μέσω eShop.

Ο Πανελευσινιακός για μία ακόμη χρονιά καλεί τους φιλάθλους όλων των ομάδων να νιώσουν την εμπειρία της μοναδικής φιλοξενίας που προσφέρει ο σύλλογος! Γιατί στην Ελευσίνα δεν παράγεται βία παρά μόνο πολιτισμός και θέαμα!