Χρυσόπουλος: «Εχουμε καλύψει όλους τους στόχους»

XrisopoulosΟ Σάββας Χρυσόπουλος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ηρακλή στην πρόσφατη νίκη επί του Φιλαθλητικού στην Αθήνα. Ο 24χρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) για τη νίκη της ομάδας του επί του Φιλαθλητικού, την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, το ματς με το Ψυχικό που ακολουθεί και το μέλλον του.

Σάββα, πήρατε μία δύσκολη νίκη επί του Φιλαθλητικού. Σε ποια σημεία πιστεύεις ότι υπερτερήσατε και φτάσατε στο διπλό;

Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι αυτό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια και βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα. Αυτό θεωρώ πως ήταν το κλειδί της νίκης.

Θεωρείς ότι η μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχημένη ή είχατε βάλει πιο υψηλούς στόχους;

Νομίζω έχουμε καλύψει όλους τους στόχους. Αρχικά είχαμε βάλει ως στόχο την παραμονή και τα καταφέραμε νωρίς. Από εκεί και πέρα, ότι καλό έρθει, είναι καλοδεχούμενο.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Ψυχικό. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε, για να πάρετε τη νίκη; 

Το Ψυχικό είναι μία έμπειρη ομάδα. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τα αμυντικά μας ριμπάουντ διότι αυτοί παίρνουν πάρα πολλά επιθετικά. Επίσης, Θα πρέπει να περιορίσουμε τον Νίκο Πέττα, ο οποίος είναι πολύ καλός σκόρερ. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι αλλά δυστυχώς, δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας διότι είναι κεκλεισμένων.

Πως ονειρεύεσαι το μέλλον σου στο μπάσκετ;

Έχω ως στόχο, να παίξω όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι να παίξω στην Α1. Θα είναι κάτι πολύ καλό για μένα. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία. Από μικρός αυτό ονειρευόμουν.