Η Α.Ε. Πεντέλης επιβλήθηκε με 62-50 της Ηλιούπολης για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο γκαρντ των νικητών, Χρήστος Κουλούρης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» στο webradio της ΕΟΚ με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τη νίκη επί της Ηλιούπολης: «Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη, αλλά πιστεύω ότι ήταν κάτι που μας άξιζε πραγματικά. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και είμαστε μια ομάδα με 12 καινούργιους παίκτες όπου τώρα στο 2ο γύρο γνωριστήκαμε μεταξύ μας δυστυχώς. Εγώ την περίμενα αυτήν τη νίκη, πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα, απλώς αργήσαμε πάρα πολύ να βρούμε ο ένας τον άλλον. Θεωρώ ότι τα άλλα δύο ματς που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς και θα τα «χτυπήσουμε» κι αυτά. Είχαμε πει ότι στο 2ο γύρο πρέπει να δείξουμε ότι δε μάς άξιζαν τα αποτελέσματα που είχαμε φέρει και θεωρώ ότι έχουμε καταλάβει όλοι ότι αυτό πρέπει να κάνουμε».

Για τα τελευταία δύο ματς με Κορωπί και Άρη Νίκαιας: «Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα άλλα δύο αποτελέσματα. Εννοείται πως εμείς ακόμα ελπίζουμε για κάτι καλύτερο. Είναι πάρα πολύ σημαντικά τα δύο ματς που έχουμε, κυρίως με τον Άρη Νίκαιας γιατί μάς έχει στο 1-0 και πρέπει οπωσδήποτε να το ισοφαρίσουμε».

Για το αν κοιτούν και τα play-off: «Προσωπικά δεν παύω να ελπίζω μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι ένα μόνιμο κίνητρο τα play-off για κάθε παίκτη, πόσο μάλλον για εμάς όπου τώρα γνωριστήκαμε, είναι ένας στόχος. Δυστυχώς το Αρκαλοχώρι δε μάς επέτρεψε τη νίκη εκεί μέσα. Έδειξε γιατί είναι 1ο στη βαθμολογία, γιατί στην κακή τιυ μέρα με την εμπειρία του και δύο σουτ μάς «τελείωσε». Ελπίζουμε μέχρι το τέλος για ό,τι καλύτερο. Κάθε Κυριακή παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι, με διαφορετικό πρωταγωνιστή σε κάθε παιχνίδι».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «”Ταβάνι” δεν υπάρχει. Εγώ αγαπώ το μπάσκετ όσο τίποτα, θέλω πάρα πολύ να παίξω όσο ψηλότερα γίνεται. Θέλω να είμαι στη Γ’ Εθνική, ήρθα για να παίξω. Έφυγα απ’ τον Κρόνο που δεν έπαιζα, ήρθα στη Γ’ Εθνική γιατί θέλω να παίζω, να φτιάξω το όνομά μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ατομικά και ομαδικά. Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ ψηλές και θέλω να πάει όσο καλύτερα γίνεται».