Αθόρυβα αλλά συστηματικά η Γέφυρα έχει δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της επόμενης χρονιάς στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής. Οι Θεσσαλονικείς έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ροστερ τους μετά και την απόκτηση τεσσάρων παικτών, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Αναλυτικά, η Γέφυρα έχει αποκτήσει τον πολύπειρο Χρήστο Ζιάκα (34χρ., 1,95μ.) από την ΧΑΝΘ, τον νεαρό Μανώλη Πλακογιαννάκη (19χρ.) από τον Ηλυσιακό, τον πόιντ γκαρντ Χρήστο Καταβαίνη (20χρ.) από τον Ιπποκράτη Κω και τον επίσης “άσο” Ανδρέα Ψευτογκά (23χρ., 1,86μ.) από την Ευκαρπία.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της Γέφυρας:

«Το ΔΣ του ΚΣ Γεφυρας ειναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την αποκτηση του αθλητη Μανου Πλακογιαννακη για την επομενη αγωνιστικη σαιζον!! Ευχομαστε καλη μπασκετικη χρονια χωρις τραυματισμους!!!!

Το ΔΣ του ΚΣ Γεφυρας καλοσωριζει στην οικογενεια του τον αθλητη Ψευτογκα Αντρεα και του ευχεται καλη επιτυχια στην καινουργια του ομαδα χωρις τραυματισμους!!!

Το ΔΣ του Κ Σ Γεφυρας ανακοινωνει την εναρξη της συνεργασιας της με τον αθλητη Χρηστο Καταβαινη,και του ευχεται καλη μπασκετικη χρονια χωρις τραυματισμους και να πετυχει τους στοχους που εχει θεση η ομαδα!!!».