Χωρίς τον Χρήστο Νίκου η Ευκαρπία τη νέα σεζόν!

Η πορεία της Ευκαρπίας τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες ήταν συνυφασμένη με την παρουσία στην άκρη του πάγκου του Χρήστου Νίκου. Κι όμως η νέα σεζόν θα βρει την Ευκαρπία να πορεύεται δίχως τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος εδώ και σχεδόν μία εξαετία κρατούσε τα «ηνία» της ομάδας. Με τον σύλλογο να εύχεται καλή επιτυχία στον Χρήστο Νίκου, όχι όμως και «αντίο» ή «εις το επανιδείν», διότι όπως τονίζουν άπαντες δεν πρόκειται να σταματήσουν να μιλάνε μαζί του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«2016-2022. 6 χρόνια, 6 ολόκληρες σεζόν. Το λες και ένας μικρός κύκλος από την ζωή μας. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας από την 14η θέση της Γ’ Εθνικής και φτάσαμε στον τερματισμό της 6ης θέσης στη Β’ Εθνική. Τι χρονιές, τι εντάσεις, τι αγώνες, προπονήσεις, κρύα, ζέστες πρωτάθλημα και φτου ξανά από την αρχή.

Με τον Χρήστο εμείς όλοι ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια πριν, ξέραμε με τι άνθρωπο είχαμε να κάνουμε και επιλέγοντας τον για κόουτς τι δουλειά θα βγάζαμε στην Ευκαρπία. Τώρα πια τον μάθατε όλοι!. Δυστυχώς τώρα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Εμείς όλοι θα σας αναφέρουμε απλά και τα εξής στοιχεία για να τον γνωρίσετε καλύτερα. Σπουδαίος άνθρωπος, κύριος, δουλευταράς και προπονηταρας. Ο μόνιμος καυγάς μας ήταν γιατί ζητούσε συνέχεια 2 και 2.5 ώρες προπόνησης.

Δεν λέμε αντίο ούτε καν στο επανιδειν γιατί θα τα λέμε συνέχεια από κοντά όπως κάναμε και πριν αναλάβει θα του ευχηθούμε όμως καλή συνέχεια και καλή επιτυχία γιατί την αξίζει και την δικαιούται. Καλή συνέχεια λοιπόν κοοουτσάρα».