Χωρίς τρεις το Ψυχικό κόντρα στον Απόλλωνα

psixiko-logoΠυρετωδώς προετοιμάζεται το Ψυχικό για τον αυριανό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται με τρία προβλήματα. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Διονύση Καπινιάρη και Στέλιου Σκουλούδη καθώς έχουν κρατηθεί τα δελτία τους από τον αγώνα με τον Φιλαθλητικό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπάμπη Σαμοθράκη, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν σήμερα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και δήλωσαν έτοιμοι για τον αγώνα – πρόκληση απέναντι στους Πατρινούς.

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες του Ψυχικού, ο Αλέκος Πέτρουλας, μίλησε για την αναμέτρηση με το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα τονίζοντας πως: “Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Ψυχικό. Πρώτα για την ιστορία και το όνομά του και εν συνεχεία για την περιοχή. Πρώτη φορά η ομάδα θα αντιμετωπίσει ομάδα της Α1 και δη έναν ιστορικό σύλλογο με μακρά παρουσία στα σαλόνια της Α1, όπως είναι ο Απόλλων Πατρών”, για να συνεχίσει:

“Εμείς, από την πλευρά μας ως παίκτες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, όπως και ο Απόλλωνας φυσικά, γι αυτό θέλουμε να δείξουμε πως διαρκώς βελτιωνόμαστε ως ομάδα”.

Τέλος, έκλεισε κάνοντας ανοιχτή πρόσκληση στους φίλους του Ψυχικού να βρεθούν στο γήπεδο: “Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να γιορτάσει μαζί μας αυτό το σημαντικό γεγονός”.