Χώρισαν οι δρόμοι του Μυλωνά και του ΑΠΑΣ

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Νίκου Μυλωνά με τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια. Οι ναξιώτες ανακοίνωσαν τον «χωρισμό», με τον παίκτη να ευχαριστεί τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο ΑΠ.Α.Σ «Τα Φανάρια» με λύπη ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μυλωνά. Το καλοκαίρι του 2018 όταν προσπαθούσαμε να σε πείσουμε να έρθεις στην οικογένεια του ΑΠ.Α.Σ δεν περίμενε κανείς την συνέχεια! Αυτήν την τριετία ο σύλλογος μεγάλωσε και εσύ πίστεψες σ’ αυτόν ανιδιοτελώς από την αρχή! Χωρίς την βοήθειά σου, ίσως να μην τα καταφέρναμε! Θα μας λείψεις Νίκο… Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις! Στον σύλλογο θα υπάρχει πάντα μια θέση για εσένα, η θέση σου!
Με εκτίμηση και αγάπη το Δ.Σ.».

Από την πλευρά του ο Μυλωνάς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον σύλλογο και τα μέλη του ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ” Τα Φανάρια” για την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Ιδιαίτερα τους Μανώλης Ι. Μπαρδάνης και Γιώργος Ατσαλίνος για την επιμονή τους και τους στόχους που έθεσαν από την πρώτη στιγμή για την δημιουργία μιας ομάδας με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί της Νάξου. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τον coach Marios Onasoglou Panagiotis Athanasiadis σε όλη την διάρκεια αυτής της προσπάθειας.
Εύχομαι καλή δύναμη σε όλη την ομάδα να είναι υγιείς πάνω από όλα και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω ιδιαίτερα τους φίλους μου και συμπαίχτες μου όλα αυτά χρόνια Spiros Makaris και Politis Panagiotis (με τον Panagiotis Kalavros θα είμαστε μαζί φέτος😀😀😀!!!) με τους οποίους προσπαθήσαμε εντός και εκτός γηπέδων πάνω από όλα να ευχαριστιόμαστε μέσα από το παιχνίδι , πραγματικά να είναι δυνατοί και να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί».