Χ. Φόρος: «Απρόβλεπτο και αμφίρροπο το πρωτάθλημα»…

Για «απρόβλεπτο και αμφίρροπο» πρωτάθλημα έκανε λόγο ο προπονητής του Αιόλου Τρικάλων Χάρης Φόρος, αναλύοντας το «μαραθώνιο» της Β’ εθνικής. Ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΟΚ, στάθηκε τόσο στις επικείμενες αναμετρήσεις της ομάδας, όσο και στο επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Σχηματαρίου:«Το βλέπουμε ως ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν το βλέπουμε σαν τελικό, έχουμε ακόμα 7 τελικούς. Από ‘κει και πέρα, βήμα-βήμα θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα η ομάδα που θα κερδίσει. Ωστόσο, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ απρόβλεπτο και αμφίρροπο λόγω covid και τραυματισμών, δεν ξέρουν οι ομάδες τι ρόστερ θα κατεβάσουν κάθε εβδομάδα. Όλο αυτό το κάνει πολύ δύσκολο. Βλέποντας και κάνοντας».
Για την ανταπόκριση του κόσμου: «Ανταπόκριση από πλευράς όγκου φιλάθλων δεν υπάρχει, αλλά νομίζω σε αυτό επηρεάζει πολύ ο κορωνοϊός. Ένα άλλο θέμα είναι ότι υπάρχουν άλλες 3 ομάδες σε διάφορα πρωταθλήματα και ο κόσμος είναι μοιρασμένος. Οι Τρικαλινοί έχουν άποψη για το τρικαλινό μπάσκετ και προσπαθούν να στηρίξουν τις ομάδες».
Για το επίπεδο του 3ου ομίλου: «Υπάρχουν 5-6 ομάδες πολύ αξιόλογες και υπάρχει ένα 2ο γκρουπ ομάδων που ήταν πρωτοεμφανιζόμενες, όπως είναι λογικό έχουν ως στόχο την παραμονή και προχωράνε βήμα-βήμα. Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες, ταλανίζονται από οικονομικά θέματα όλοι και αυτό επηρεάζει και την ποιότητα του πρωταθλήματος».