Χ. Φόρος: «Δύσκολο μεν, ποιοτικό δε αναμένεται το ματς με τον Έσπερο Λαμίας»…

Ντέρμπι κορυφής το ματς με τον Έσπερο Λαμίας, όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής του Trikala Basket Χάρης Φόρος, επισημαίνοντας ότι αναμένεται να είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά συνάμα και ποιοτικό. Ο Έλληνας προπονητής κάλεσε τον κόσμο των Τρικάλων να σταθούν στο πλευρό της ομάδας σ’ αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στα σημεία που θα κρίνουν τον τελικό νικητή.

Αρχικά για την αγωνιστική αποχή τόσων ημέρων από τα δυο συνεχόμενα ρεπό ανέφερε ότι τον προβλημάτιζε: «Είχαμε κάποια θέματα από πλευράς το ότι υπήρχε μεγάλη αγωνιστική αποχή τις προηγούμενες ημέρες πριν από το ματς με τη Νίκη Βόλου. Το παιχνίδι του περασμένου Σάββατου με φόβιζε λίγο από την άποψη του ότι είμασταν εκτός ρυθμού αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε κάνοντας αυτό που έπρεπε».

Σε ότι αφορά το μεγάλο ντέρμπι με τη Λαμία τόνισε: «Είναι ένα ματς κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα… ανταγωνίστρια του τίτλου. Είναι η μοναδική ήττα που έχουμε κάνει φέτος στο πρωτάθλημα αυτή μέσα στην Λαμία. Περιμένουμε ένα ματς δύσκολο και ποιοτικό. Ένα ντέρμπι κορυφής που πάλι θα παιχτεί στις λεπτομέρειες… πάλι οι παίκτες θα δώσουν τις λύσεις και θα διεκδικήσουν τη νίκη του αγώνα».

Για το εάν υπάρχουν προβλήματα είπε ότι όλοι οι παίκτες είναι σε κανονικό πρόγραμμα. «Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να μας βοηθήσει… να γεμίσει το γήπεδο. Ο κόσμος σου δίνει έξτρα ώθηση και μην ξεχνάμε ότι θα δει δυο πολύ δυνατές ομάδες επιπέδου ουσιαστικά Α2».