Ο Δημήτρης Δαμιανίδης δεν θα συνεχίσει τη νέα περίοδο στον Πανναξιακό, με τη διοίκηση να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, αλλά και να… ψάχνεται για το μέλλον της ομάδας!

pannaxiakos_panigiriko_2Στη… γύρα για την ανεύρεση του προπονητή που θα κρατά το τιμόνι της ομάδας βρίσκονται στον Πανναξιακό. Κι αυτό διότι ο Δημήτρης Δαμιανίδης δεν θα παραμείνει στη Νάξο και τη νέα περίοδο, έχοντας ήδη βρει το νέο προορισμό της προπονητικής του καριέρας. Ο έμπειρος προπονητής “κουνάει μαντήλι” στον Πανναξιακό και μετακομίζει στην Αθήνα (και τη Ν. Ιωνία), γεγονός που αναγκάζει τους διοικούντες το νησιωτικό σύλλογο να ξεκινήσουν τις αναζητήσεις.

Βέβαια εκείνο που ψάχνουν στον Πανναξιακό δεν είναι μόνο τον προπονητή που θα κρατήσει το “τιμόνι” της ομάδας, αλλά και το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι τη νέα περίοδο. Τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπώρησαν τον Πανναξιακό στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και που στην ουσία ξεπεράστηκαν μετά κόπων και βασάνων, “πονοκεφαλιάζουν” τους διοικούντες τον σύλλογο, που μελετά όλα τα δεδομένα. Ακόμη, βέβαια δεν υπάρχει κάτι σαφές στον ορίζοντα, με τις επαφές των διοικούντων να είναι συνεχείς και όλες τις παραμέτρους να είναι ανοικτές για το μέλλον της ομάδας.