Ψαρόπουλος: «Να βγούμε όσο περισσότερο μπορούμε κερδισμένοι»

psaropoulos_andreasΜία δυνατή δοκιμασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον Εσπερο καθώς πηγαίνει στον Αγίο Δημήτριο για να αντιμετωπίσει τον Κρόνο. Ο Ανδρέας Ψαρόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον επερχόμενο αγώνα τόνισε: «Θα είναι το απόλυτο ντέρμπι. Ο αντίπαλός μας είναι ομάδα που βρίσκεται στην ίδια θέση με εμάς. Το άγχος θα το έχουν αυτοί, επειδή θα είναι γηπεδούχοι, και είναι ένα στοιχείο που εμείς θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε για να φθάσουμε στη νίκη». Είπε ακόμα…

-Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής νικήσατε το άγχος και τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης…
«Νικήσαμε τα πάντα! Το θέλαμε πάρα πολύ».

-Τι σημαίνει αυτή η νίκη;
«Μας βοηθάει και ψυχολογικά και βαθμολογικά εν όψει της συνέχειας, που είναι πολύ δύσκολη. Πλέον, κερδίζοντας έχουμε αρχίσει σαν ομάδα να βρίσκουμε και πάλι τα πατήματά μας και τους αυτοματισμούς μας».

-Ο στόχος σας ποιος είναι;
«Ο κόουτς Κεσαπίδης μας έχει δώσει ένα επιπλέον κίνητρο. Με το που τελείωσε ο πρώτος γύρος μας είπε να ξεχάσουμε ό,τι συνέβη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Να βλέπουμε το δεύτερο γύρο σαν ένα νέο πρωτάθλημα κι αυτό κάνουμε. Δεν κοιτάζουμε πίσω, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε να βγούμε όσο περισσότερο μπορούμε κερδισμένοι σε αυτό το νέο πρωτάθλημα».