Ψαρόπουλος: «Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς»

psaropoulos_andreasΩς το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς χαρακτήρισε ο Ανδρέας Ψαρόπουλος αυτό που θα παίξει ο Έσπερος ΑΟΠΑ την Κυριακή(27/3) εντός έδρας απέναντι στον Εργοτέλη.

«Παίζουμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους» τόνισε ο Ανδρέας Ψαρόπουλος και συμπλήρωσε: «Επιβάλλεται να νικήσουμε για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τη σωτηρία. Στον αγώνα του α΄ γύρου στην Κρήτη, σταθήκαμε άτυχοι στο τέλος γιατί γυρίσαμε το παιχνίδι από τους 17 πόντους και στην παράταση, για μια φάση στο φινάλε, χάσαμε τη νίκη (σκορ 67-65). Αρα έχουμε και ένα έξτρα κίνητρο για να ρεφάρουμε εκείνη την ήττα που μας άφησε μια πικρία.

Το χρωστάμε στον Εργοτέλη, αλλά και στους εαυτούς μας. Έχουμε μάθει να ζούμε στα δύσκολα, όμως αυτό πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει από την Κυριακή. Το κλειδί του παιχνιδιού πιστεύω ότι θα είναι μόνο η άμυνα. Από εκεί θα πρέπει να ξεκινήσουμε, προκειμένου να μη δώσουμε χώρο στον αντίπαλο να βρει ρυθμό. Στόχος μας είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Ελπίζω σε αυτήν την προσπάθειά μας να έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας».