«”Ψοφάνε” κι αυτοί να παίξουν εναντίον μας»

Αφού ξεπέρασε και το “εμπόδιο” της Αγίας Παρασκευής χωρίς να “λαβωθεί”, ο Φιλαθλητικός μπορεί πλέον να επικεντρωθεί στο “απόλυτο” ματς της φετινής Β’ Εθνικής. Ραντεβού… στα Τρίκαλα, λοιπόν, κόντρα στο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον Αίολο!

«Υπάρχουν παιδιά που καιρό τώρα σκέφτονταν και συζητούσαν το ματς με τα Τρίκαλα, είμαι σίγουρος όμως ότι και αυτοί “ψοφάνε” να παίξουν εναντίον μας, “ψοφάνε” να παίξουν ένα ντέρμπι. Γι αυτό και περιμένω να είναι ακόμα καλύτεροι με εμάς» λέει στο infobasket ο Θανάσης Αντετοκούμπο ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στο κλειστό Κατσιμήδου.

Από την άλλη όμως… «όπως μας λέει και ο κόουτς, τα δύσκολα παιχνίδια δεν είναι τα ντέρμπι, αλλά τα υπόλοιπα. Στα Τρίκαλα θα πάμε χωρίς άγχος. Ελπίζω να είμαστε ο καλός Φιλαθλητικός και τότε όλα μπορούν να γίνουν» συνεχίζει ο 20χρονος άσος, καταλήγοντας ότι ο αγώνας της 17ης αγωνιστικής… «θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από αυτόν του πρώτου γύρου. Τότε ακόμα βρισκόμασταν. Τώρα έχουμε αυτογνωσία ως ομάδα, ξέρουμε τους ρόλους μας, τι να κάνουμε στο γήπεδο».