kyriakouΟ Δημήτρης Κυριακού θα είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο διάδοχος του Δημήτρη Τσούρμα στον πάγκο του Ανατόλια για την νέα χρονιά. Η συμφωνία όπως όλα δείχνουν έχει κλείσει και η διοίκηση έχει ενημερώσει τους παίκτες για την εξέλιξη και πως αναμένεται να συναντήσουν τον νέο τους προπονητή στο τέλος του μήνα. Ο νέος τεχνικός των Θεσσαλονικέων έχει εμπειρία από Β΄ Εθνική έχοντας συνεργαστεί με διάφορες ομάδες όπως για παράδειγμα η Αναγέννηση Φλόγας.
Το «βιβλίο» της ζωής και της καριέρας του κ. Κυριακού είναι μεγάλο, αναφέροντας επιγραμματικά κάποιες από τις προηγούμενες «σελίδες» του να αναφέρουμε τον πανελλήνιο τίτλο με την εφηβική ομάδα του Άρη, άμεσος συνεργάτης του Τάμπ Μπάλντουιν στην Εθνική Ιορδανίας ενώ έχει ασχοληθεί και με τις ακαδημίες διάφορων συλλόγων όπως για παράδειγμα του Ρεθύμνου.

Οι προπονήσεις των παικτών που ανέβασαν το κολέγιο από τη Γ΄ Εθνική και πάλι στη Β΄ συνεχίζονται τρείς φορές την εβδομάδα και θα συνεχιστούν τουλάχιστον και για την επόμενη εβδομάδα ίσως και την μεθεπόμενη αν και αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη οριστικά.