Όταν οι διαιτητές αναδεικνύουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές…

referi“Τέτοιες διαιτησίες αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές”… Δεν είναι φράση που ειπώθηκε από κάποιο παράγοντα της διαιτησίας, αλλά είναι λόγια που ανήκουν σε σύλλογο και μάλιστα ηττημένο!!! Ο λόγος για τη Λιβαδειά που μπορεί να έφυγε από το κλειστό του Μετς με την ήττα στις… αποσκευές της, αλλά η επόμενη μέρα την βρίσκει να στέκεται κατά κύριο λόγο στην διαιτησία του ματς. Όχι με αρνητική διάθεση, αλλά αντιθέτως συγχαίροντας τους ρέφερι και τονίζοντας μάλιστα στη σχετική ανακοίνωσή της ότι “… Τέτοιες διαιτησίες αναδεικνύουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων, τους μπασκετμπολίστες και είναι η καλύτερη διαφήμιση για το αγαπημένο μας ελληνικό μπάσκετ”!!!

Η ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης Λιβαδειάς αναφέρει:
“Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λιβαδειάς, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους κυρίους Μάλαμα, Πιτσίλκα, Παγώνη του συνδέσμου Θεσσαλίας και Κρήτης, για την άριστη διαιτησία τους στο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της ομάδας μας και της Α.Ε Παγκρατίου στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Α2.

Τέτοιες διαιτησίες αναδεικνύουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων, τους μπασκετμπολίστες και είναι η καλύτερη διαφήμιση για το αγαπημένο μας ελληνικό μπάσκετ.

Επίσης, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την γενική εικόνα των διαιτητών την φετινή περίοδο, κάτι που γιγαντώνει το πρωτάθλημα της Α2 και δείχνει πως και στην Ελλάδα υπάρχουν διαιτητές που μπορούν να διαιτητεύσουν Ευρωπαϊκούς αγώνες”.