«Όχι πλέον λόγια, αλλά πράξεις»…

Ethnikos-Ionikos_fansΗ ήττα απ’ τον Ιωνικό Νίκαιας δεν ήταν απλώς ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον Εθνικό, αλλά κάτι περισσότερο, καθώς στέρησε απ’ τους Πειραιώτες τη δυνατότητα να έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της ανόδου. Κι αυτό δεν το… συγχωρούν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Εθνικού στους εαυτούς τους, όπως πολύ περισσότερο το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να προσφέρουν στους οπαδούς τους που γέμισαν το κλειστό, τη χαρά που ήλπιζαν. Για το λόγο αυτό παίκτες και προπονητές με κοινή δήλωσή τους, ευχαριστούν τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους και παράλληλα υπόσχονται ότι δεν θα σταθούν στα λόγια, αλλά σε πράξεις…

Αναλυτικά η δήλωσή τους αναφέρει:
«Ξέρουμε ότι σας στεναχωρήσαμε και λυπόμαστε πολύ γι’ αυτό. Θέλαμε να σας δώσουμε χαρά και να ανταποδώσουμε τη συμπαράστασή σας, όχι μόνο στο ματς με τον Ιωνικό αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δεν τα καταφέραμε και δεν χρειάζονται πλέον λόγια αλλά πράξεις. Μέχρι τότε κρατήστε ένα μεγάλο ευχαριστώ απ’ όλους εμάς προς όλους εσάς. Η παρουσία σας ήταν συγκλονιστική. Και πάλι σας ευχαριστούμε.

Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του Εθνικού».