Αμφίρροπα ματς σε Αρχ. Κόρινθο και Μαρούσι

ball-periergiΟ… σοφός λαός λέει πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι’ αυτό καμία φορά καλό είναι να «μιλάμε» με αριθμούς. Αν πιάσουμε μάλιστα αυτούς της 9ης αγωνιστικής (αντίστοιχη 22ης στον πρώτο γύρο) του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου νότου, τότε ίσως να δοθούν και οι εξηγήσεις για το πώς κατέληξε το συγκεκριμένο πρωτάθλημα να είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα όλων των ομίλων της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Φυσικά έχει και τα… στανταράκια του, όπως αυτό του Προμηθέα με το Γαλάτσι. Οι πρωτοπόροι του ομίλου τότε, πήραν μια σχετικά δύσκολη νίκη στην Πάτρα, όμως τώρα σχεδιάζουν να αλώσουν το Γαλάτσι, ώστε να βρεθούν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο.

Νίκη όμως επιδιώκουν και οι άλλοι διεκδικητές του “εισιτηρίου της ανόδου”, οι οποίοι όμως δεν έχουν καλές αναμνήσεις από τους αντιπάλους τους. Τόσο η ομάδα του Αμαρουσίου εντός (σ.σ. το ματς θα μεταδοθεί live στο nikiamarousou.gr) όσο και οι Παπάγου και Απόλλωνας εκτός, παραπάτησαν επί των ΑΓΕΖ (85-52), Έσπερο (80-81)και Αγρίνιο (63-58) αντίστοιχα και τώρα ψάχνουν για να μαζέψουν μια και πια δεν έχουν δικαίωμα στο λάθος.

σον αφορά τα άλλα δυο ματς της αυριανής μέρα (23/3) το ιστορικό θέλει νικητές την Πεντέλη και τον Σπόρτιγκ με 4 και 7 πόντους επί των πελοποννησιακών συλλόγων. Κάπως ανάλογα αναμένεται να κλίνει και αύριο η ζυγαριά, εκτός και αν Καλαμάτα και Μεσσήνη μπορέσουν να κάνουν την έκπληξη σε Τέντα και Πατήσια.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Νίκη Αμαρουσίου – Ζάκυνθος (2ο Λ. Αμαρουσίου, 13.30)
Καλαμάτα 80 – Πεντέλη (Τέντα, 17.00)
Έσπερος – Παπάγου (Π.Αλεξιώτισσας, 17.00 )
Απόλλων Αρχ. Κορίνθου – Αγρίνιο (Κορίνθου, 17.00)
Σπόρτιγκ – Μεσσήνη (Σπόρτιγκ (κθ), 17.00)
Γαλάτσι -Προμηθέας (Γαλατσίου, 17.00)