Καστρίτης: «Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί»

kastritisΜία μέρα πριν τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στην Καβάλα, ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης έκανε δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Μακεδονική πόλη.

Ο 32χρονος τεχνικός (που σήμερα έχει τα γενέθλιά του) παραδέχτηκε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του, καθώς η Καβάλα είναι ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, ωστόσο στον αντίποδα τόνισε πώς η ομάδα του θα διεκδικήσει ότι καλύτερο της αναλογεί από αυτό το παιχνίδι, χωρίς να παραλείψει να επισημάνει πώς το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

«Πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι με υψηλό δείκτη δυσκολίας, απέναντι σε μία ομάδα με σαφείς πρωταγωνιστικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Καβάλα αρέσκεται στην σκληρή άμυνα και στο τρέξιμο στο ανοικτό γήπεδο, κατάσταση από την οποία παίρνει πολλούς πόντος, ειδικά στην έδρα της. Είναι δύο κομμάτια, που μαζί με τα ριμπάουντ, πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και που πιστεύω πώς θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά μας, προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην διάρκεια της εβδομάδας και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι».